Over  ons

Dutch Light Basics

Wie zijn wij

Dutch Light Basics combineert design en kwaliteit met Nederlandse inkoopkracht die ontstaan is uit jarenlange ervaring in de verlichtingsdetailhandel. Het resultaat: een assortiment basis verlichtingsproducten van eigentijds design en een hoge kwaliteit.

Wat we doen

Dutch Light Basics is de perfecte partner bij uw zoektocht naar sfeervolle en functionele verlichtingsarmaturen voor zowel kleine als grote projecten.

Via ons grote netwerk van fabrikanten in binnen- en buitenland vinden wij voor u, maar vooral samen met u, de juiste verlichting. Daarnaast kunt u uiteraard ook een keuze maken uit onze eigen ruime collectie met de mogelijkheid om uw verlichtingsarmaturen al binnen enkele dagen in huis te hebben.

Ons klantenbestand bestaat onder andere uit interieurstylisten, architecten en hotels. Particulieren verwijzen wij graag naar één van onze klanten.

Voor adviezen kunt u een persoonlijke afspraak maken in onze showroom in het ETC Expo te Culemborg. In onze showroom kunt u een deel van onze collectie bekijken en inspiratie opdoen voor uw projecten.

ETC Expo biedt ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie voor het hogere segment, dat wordt vormgegeven door 90 verschillende exposanten op het gebied van interieur en exterieur. Het ETC Expo is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. 

Bent u benieuwd naar onze showroom?

Follow

Oranjehof 2

4112 JR Beusichem

info@dutchlightbasics.nl

+31 (0)345 503 510